Ontwikkelen van e-Tools voor studenten

Techniek inzetten binnen het onderwijs  

eLearning en eMentoring zijn verzamelnamen voor het inzetten van technische hulpmiddelen bij het op afstand begeleiden van studenten. Deze hulpmiddelen zijn grofweg in te delen in twee categorieën:

  • intelligente software programma’s, ook wel Digitale Leeromgeving (DLO) genoemd, die de student in staat stelt om grotendeels zelfstandig leermodules te doorlopen. Binnen dit type systeem staat de leerstof centraal en zijn de communicatie mogelijkheden met de begeleider of andere studenten beperkt.    
  • begeleidingsomgevingen waarbinnen de student onder begeleiding van een onderwijsprofessional bezig kan zijn met de eigen ontwikkeling. In dit type systeem staat de communicatie centraal tussen de student en begeleider.     

Meer studenten beter begeleiden: Pluform.com

eCoachPro heeft een eigen online werkomgeving voor studenten ontwikkeld waarbij de communicatie tussen student en begeleider centraal staat. Pluform is vraaggericht en gebruiker-georiënteerd. Dat wil zeggen, elke student doorloopt een uniek traject, afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden, leerbehoeftes en doelstellingen. Binnen Pluform is het tevens mogelijk om opdrachten en oefeningen aan te bieden maar slechts ter ondersteuning van de leer- of ontwikkelingsvraag. Tevens is het mogelijk om een student binnen Pluform een dossier of een portfolio aan te laten leggen en studenten te laten samenwerken. Meer weten over de mogelijkheden om Pluform.com in te zetten voor uw studenten? Klik hier: Pluform.

Eigen e-Tools ontwikkelen

Wilt u eigen 'custom made' digitale leermiddelen voor studentcontact en online begeleiding ontwikkelen? Onze adviseurs en ICT-specialisten helpen u graag op weg!

Contact

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van e-Tools of Plufom.com? Neem contact met ons op via 013-8507546 of dit formulier: contact.

<- Terug naar Curriculum

 

eCare AdresWeb AdreseCare AdresWeb Mail02