Lancering Digitale Zorgkompas (Nieuws)

DigitalezorgkompaseCarePro heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het Digitale ZorgKompas. Dit initiatief brengt de belangrijkste informatie op het gebied van digitale zorg bij elkaar. Zorgprofessionals kunnen hun kennis verbreden aan de hand van vijf leerthema’s. Zij kunnen eenvoudig en snel e-mental health aanbieders zoeken, hun aanbod bekijken en vergelijken.

Ga zelf actief aan de slag en wordt aan de hand van vijf thema's wegwijs gemaakt in de wereld van e-mental health. Verbreed en verdiep uw kennis met quizzen, video's en literatuur.

Elke leerthema’s bevat een video waarin deskundigen uit het veld geïnterviewd worden. Elke video start met het ‘zorgpanel’ deze bestaat uit professionals uit de zorgpraktijk die hun ervaring delen met betrekking tot het leerthema:

De thema’s zijn:

  • E-mental health in een notendop
  • E-mental health en de zorgprofessional
  • E-mental health en de cliënt
  • E-mental health in de praktijk
  • De implementatie van e-mental health

DigitaleZorgKompas is een project van Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN) en heeft als doel e-mental health op de kaart te zetten en meer toegankelijk te maken. Het project is uitgevoerd door De Zorgvernieuwer (projectleider), Glessner advies (penvoerder) en TelePsy (website). De leerthema’s zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Open Universiteit en verschillende deskundigen.

Lees hier meer: Digitale ZorgKompas

eCare AdresWeb AdreseCare AdresWeb Mail02